Logo
Vaadatav 30 päeva
Nähtav ainult Eestis.

Esmakohtingute hotell

Noorsootöötaja Tom ei lase end häirida, et teel Itaaliasse kadus ta kohver koos paremate riietega. Kelner Sam aitab ta hädast välja ja Tom on valmis kohtinguks tantsija Francescaga. DJ Jo ja ta moefanaatikust sõbranna Sara on harjunud nooremate meeste tähelepanuga, kuid otsivad nüüd tõsisemat suhet.
Suurbritannia
2018
Osa 6
Noorsootöötaja Tom ei lase end häirida, et teel Itaaliasse kadus ta kohver koos paremate riietega. Kelner Sam aitab ta hädast välja ja Tom on valmis kohtinguks tantsija Francescaga. DJ Jo ja ta moefanaatikust sõbranna Sara on harjunud nooremate meeste tähelepanuga, kuid otsivad nüüd tõsisemat suhet.
Osa 5
Pärast eelmise kohtingu ebaõnnestumist loodab kanakasvataja Griff saada uue võimaluse Emilyga. 24-a biseksuaal Nick otsib kaaslast, kellega side tekiks. Asi läheb aga kõhedaks, kui hotelli saabub 48-a lotovõitja ja innukas tondipüüdja Sharon, kes otsib kaaslaseks mehelikku meest.
Osa 4
Käes on pensionär Marie suur päev, mil ta kohtub oma unistuste mehe, 57-a rastafari poeedi Devoniga. Hotelli saabub 21-a sõjaväetehnik Janine, kes paneb kõigepealt ülemkelner Fredi kätekõverdusi tegema. Tuleb ka 26-a talunik Griff, kelle omapärane hääl on ta tutvumistel ebakindlaks muutnud.
Osa 3
Itaalia päikese alla, Esmakohtingute hotelli, oma ainsat ja õiget leidma tuleb 36-a nägus Danil. Kohtingul 26-a Milliega kisuvad aga asjad natuke viltu. 44-a jehoovatunnistajast Esther ja 43-a elektrik Lawrence, kes mõlemad juba ammu üksi jäänud, leiavad ühise keele laste kasvatamise teemal.
Osa 2
Hotelli saabub 87-a fitnessifanaatik Bernard, et kohtuda peotantsijast vanaema Ruthiga. Eelmisest nädalast on kohal ka Kaylee, kelle kohting Kiereniga ei õnnestunud, kuna Kayleele jäi silma hoopis hurmur Charlie. Kaylee tõsiseks konkurendiks on aga Charlie modellist kohtingukaaslane Jada.
Osa 1
Lõuna-Prantsusmaale armastust otsima saabub teiste seas üksikema Kaylee, kelle kohtingukaaslaseks on välja valitud müürsepp Keiren. Kuid juhuslik kohtumine nägusa pika Charliega ajab Kaylee pea segamini. Charliet ootab aga hoopis kohting karmi oleku, kuid hea südamega modelli Jadaga.
Osa 6
Täna saabub teiste seas hotelli kristlane Christian, kes ei tunnista abielueelset seksi. Autistist tänavakunstnik Tommy ütleb, mida mõtleb, kuid see on takistanud teda oma unistuste meest leidmast. 42-a koomik Louise tuleb hotelli teisele katsele, sest eelmisel korral sädemeid ei lennanud.
Osa 5
Hotelli saabub Gemma, kes on kunagi tantsinud prints Williamiga ja otsib nüüd oma printsi. Oma armastust tulevad otsima ka müürsepp Alfie ja püstijalakoomik Louise. Elektrik Eddie tuleb hotelli aga juba teisele katsele.
Osa 4
Hotelli saabuvad kaks Manchesteri poissi Adam ja Dean, et kohtuda parimate sõbrannade Kate’i ja Charlotte’iga. Armastust otsima tulevad ka 39-a viipekeele tõlk Peter ja 68-a restoranipidajast veinisõber Stephen, kes otsib daami, kellega koos veini nautida.
Osa 3
Hotelli tuleb kaunitar Bella, kes armastab end muusikali „Kassid“ tegelasteks kostümeerida. Bella kohtingukaaslaseks on Tom, kes sündis küll, hõbelusikas suus, aga oma kullakest pole leidnud. Tulevad 57-a ettekandja Julie, kes pole abikaasa surma järel lootust kaotanud ja 28-a kahe lapsega üksikema Rachel, kel enda jaoks vähe aega.
Osa 2
Esimesena saabub hotelli 21aastane elektrik Eddie. Naistega suheldes muutub ta väga tagasihoidlikuks. Sheila, 81aastane pensionil refleksoloog, kes usub kindlalt, et elu algab alles 80aastaselt. Reklaamidirektor Tom, 27aastane, on energiline mees. Tema kaaslane on nimekaim ja moejuht Tom.
Osa 1
Sarmikas ülemkelner Fred Sirieix kutsub vallalisi romantilisse luksuslikku hotelli Lõuna-Prantsusmaal. Romantikuid, kes otsivad seda õiget, ootab ees idülliline keskkond ja parim kosjasobitamisteenus. Esimesena tuleb hotelli modell Kelly, kes otsib sportlikku meest. Bruce, 57aastane koristaja, tahab ühe õnneliku naise jalust rabada. Joey, 26aastane eratreener, on andnud Fredile ülesanne leida talle esimene peigmees.