Logo
Vaadatav 24 päeva
Nähtav ainult Eestis.

Robsoni ekstreemkalapüügi väljakutse

Seekordses osas paneb Robson end proovile maalilisel Mauritiusel. Robson võtab välja kohaliku pakutud keerulise väljakutse, jahib suursuu-forellahvenaid ja võistleb tuunipüüdjatega.
Suurbritannia
2013
Osa 8 - Mauritius
Seekordses osas paneb Robson end proovile maalilisel Mauritiusel. Robson võtab välja kohaliku pakutud keerulise väljakutse, jahib suursuu-forellahvenaid ja võistleb tuunipüüdjatega.
Osa 7 - Uus-Meremaa
Robson on jõudnud õngitsejate paradiisi Uus-Meremaale. Üheskoos kohalike brittidega asub ta võistlustulle tumedanahaliste õngitsejate meeskonna vastu. Samuti läheb ta lendõngega kala püüdma Sõrmuste isanda radadele ning proovib kätte traditsioonilises angerjapüügis.
Osa 6 - Lõuna-Austraalia
Robson seikleb oma käredate meeste ja tabamatute kalade poolest kuulsas Lõuna-Austraalias. Tal tuleb rinda pista nii karuse avamere õngitseja, olümpial käinud poksijaga kui põliselanikega. Võidu nimel tuleb siin veri ninast välja pingutada.
Osa 5 - Lõuna-Aafrika vabariik
Robsoni seiklused viivad ta Aafrika lõunatippu, kus leidub üle 100 erineva hailiigi. Seekordses osas peab ta seljatama ohtliku olukorra haiga ja võistlema kohaliku profiga. Samuti saab Robson aimu sellest, missugune näeb välja professionaalse kaluri argipäev.
Osa 4 - Hawaii saared
Seekordses osas läheb Robson ööpäevaks maapealsesse paradiisi Hawaii saartele. Ta peab rinda pistma nii marliinide kui kavalate delfiinidega. Samuti võistleb Robson kogenud kaluriga hiidkrevettide püüdmises.
Osa 3 - Island
Robson on oma seiklustega jõudnud kaugele ja kargele Islandile. Ta reisib läbi Islandi omanäolistel liiklusvahenditel ning kohtab nii merihunti kui viikingit ja püüab oma senise elu suurima meriforelli.
Osa 2 - Mosambiik
Sel nädalal on seikleb Robson Mosambiigis, kus on lausa 2500 kilomeetri pikkune rannikuala, kuid samas on tegu ühe kõige vähem kalastatava piirkonnaga maailmas. Robson pistab rinda õngitsemisega, kohtab kulduim-tuuni ja osaleb mandritevahelisel vähipüügi võistlusel.
Osa 1 - Tasmaania
Seekordses episoodis võtab Robson ette ligi tuhande kilomeetri pikkuse teekonna Tasmaaniasse, mis on nii kaugel keset eimiskit, et isegi austraallased ise kutsuvad seda nii. Ometi on seal imepuhas õhk ja üks kõige vähem reostatud rannik terves maailmas. Robson seisab silmitsi lühiuim-makohaiga, asub võistlustulle Tasmaania meisterkaluriga ning avastab, et ta on sealkandis ootamatult tuntud.