Logo

Kolm naist karavanis. Itaalia

Kuigi karavanireis hakkab lõpusirgele jõudma, ei näi seiklused aga lõppevat. Südasuvine San Marino rabab naisi talve võlumaa ja keskaegse vibulaskmisduelliga. Alla vannub ühe karvaninaise tervis ja kannatada saab ka reisisellide autokodu.
Eesti
2023
Osa 8 - Viimane!
Kuigi karavanireis hakkab lõpusirgele jõudma, ei näi seiklused aga lõppevat. Südasuvine San Marino rabab naisi talve võlumaa ja keskaegse vibulaskmisduelliga. Alla vannub ühe karvaninaise tervis ja kannatada saab ka reisisellide autokodu.
Osa 7
Karavan jõuab Itaalia idarannikule, rannaturistide paradiisina tuntud Riminisse. Naised satuvad kohaliku seelikuküti ja meduuside piiramisrõngasse, kuid kümnete kilomeetrite pikkune rannariba jätab seltskonna ootamatult külmaks. Ees ootab teekond San Marino kääbusriiki, mille esimene peatus on seikluspark. See tõotab vähemalt ühe naise maha murda.
Osa 6
Karavan jõuab Umbria maakonda ehk Itaalia rohelisse südamesse. Esimene peatus viib naised kaema tõelist Vana-Rooma ime, maailma kõrgeimat tehiskoske. Seejärel vahetab kolmik oma koduse karavani hoopis kuumaõhupalli vastu. Itaalia taeva vallutamine täidab küll ühe naise unistuse, kuid seab teise silmitsi oma suurima hirmuga.
Osa 5
Kuna kõik teed viivad Rooma, liigub ka karavan just selles suunas. Aga enne Itaalia pealinna jõudmist peatuvad naised maailmakuulsate Saturnia termaalbasseinide juures. Rooma rekordkuumas suveilmas jahutust otsides satuvad naised aga ootamatult seadusega pahuksisse.
Osa 4
Kolm naist karavanis sukelduvad veiniriigi rüübete maailma ja harjutavad kätt maailmakuulsa Montepulciano tünnijooksu võistlusteks. Elu karavanis pakub väljakutseid, sest naistel tuleb ära parandada kuumusest kinni kiilunud gaasi- ja käimlasüsteem.
Osa 3
Karavaninaised jõuavad Toskaana päikese alla ja lähevad jahile. Trühvlijahile! Saab selgeks, et Itaalia kitsad mägiteed ei ole karavanile loodud. Keeruliste teeolude kiuste saabub seltskond Firenzesse, kus neid võtab vastu piirkonna kuulsaima pagarikoja rajanud eestlane.
Osa 2
Karavanikolmik Carola Madis, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Kristel Aaslaid võtavad ette maailmakuulsa matkaraja Cinque Terre rannakülades. Teekonnale saab aga saatuslikuks suvine põrgukuumus, mis naiste füüsise viimse piirini proovile paneb. Takistustest hoolimata püüavad nad oma ebaõnne hoopis suureks lotovõiduks ümber mängida.
Osa 1 - UUS!
Kolm naist karavanis, Carola Madis, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Kristel Aaslaid, võtavad sedapuhku suuna südasuvisesse Kesk-Itaaliasse. Kuid teekond autokodu kättesaamiseni on kõike muud kui sujuv. Reis Itaaliasse kulgeb läbi Türgi, kus naiste plaane saboteerivad salapärased vargad ja lennuliiklust halvav äikesetorm.