Logo

Võrkpalli Eesti MV

Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria viies mäng. Seeria avalahingu võitis Võru meeskond 3:1, teises sai Tartu 3:2 võidu ja kolmandas oli 3:0 parem samuti Tartu. Nüüd on seis seega 2:2 ja toimub ülipõneva seeria viies ning otsustav kohtumine. Teine finalist on selgunud, kus Selver/TalTech alistas mängudega 3:0 Pärnu võrkpalliklubi.
Eesti
2024
Osa 5 - Barrus Võru VK - Bigbank Tartu
Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria viies mäng. Seeria avalahingu võitis Võru meeskond 3:1, teises sai Tartu 3:2 võidu ja kolmandas oli 3:0 parem samuti Tartu. Nüüd on seis seega 2:2 ja toimub ülipõneva seeria viies ning otsustav kohtumine. Teine finalist on selgunud, kus Selver/TalTech alistas mängudega 3:0 Pärnu võrkpalliklubi.
Osa 9 - Barrus Võru VK - Selver/TalTech
Finaali 4. mäng! Eesti meistrivõistluste finalistid selgusid poolfinaalpaaridest Võru Barrus Võrkpalliklubi ja Tartu Bigbanki ning Selver/TalTechi ja Pärnu Võrkpalliklubi. Tiitlit kaitsev Selver/TalTech ei andnud Pärnu meeskonnale mingit võimalust võites omavahelised mängud 3:0. Teine poolfinaal vajas viite mängu finalisti selgitamiseks. Täna on käes nelja võiduni peetava finaalseeria 4. mäng.
Osa 8 - Selver/TalTech - Barrus Võru VK
Finaali 3. mäng! Eesti meistrivõistluste finalistid selgusid poolfinaalpaaridest Võru Barrus Võrkpalliklubi ja Tartu Bigbanki ning Selver/TalTechi ja Pärnu Võrkpalliklubi. Tiitlit kaitsev Selver/TalTech ei andnud Pärnu meeskonnale mingit võimalust võites omavahelised mängud 3:0. Teine poolfinaalpaar vajas kolme võiduni peetavas seerias parema meeskonna selgitamiseks koguni viite mängu. Nüüd on käes nelja võiduni peetava finaalseeria 3.mäng.
Osa 7 - Barrus Võru VK - Selver/TalTech
Finaali 2. mäng! Poolfinaalpaaridest Võru Barrus Võrkpalliklubi ja Tartu Bigbanki ning Selver/TalTechi ja Pärnu Võrkpalliklubi edasi jõudnud meeskonnad selgitavad Eesti meistri kuni seitsme mängulise seeriaga. Kui valitsev Eesti meistermeeskond Selver/TalTech ei andnud Pärnule omavahelistes mängudes mingit sõnaõigust ja sammus kindlalt finaali, siis Barrus Võru VK pani oma paremuse maksma Tartu meeskonna üle alles viienda mänguga. Täna peetakse nelja võiduni peetava finaalseeria 2.mäng.
Osa 6 - Selver/TalTech - Barrus Võru VK
Finaali 1. mäng! Poolfinaalpaarid Võru Barrus Võrkpalliklubi ja Tartu Bigbanki ning Selver/TalTechi ja Pärnu Võrkpalliklubi selgitasid Eesti meistri tiitlile mängivad meeskonnad. Tiitlikaitsja Selver/TalTech ei andnud Pärnule oma poolfinaalseerias mingit sõnaõigust ja sammus kolme võiduni peetud mängudes kindlalt finaali. Eesti meistriks saab see võistkond, kes esimesena saavutab neli võitu. Kas finaalis on ühe meeskonna ülekaal on nii veenev, et meister selgub juba esimese nelja mänguga või on meistri selgitamiseks vaja koguni seitset mängu?
Osa 4 - Selver/TalTech - Pärnu VK
Selver/Taltech ja Pärnu VK meeskonna vaheline poolfinaalseeria on jõudnud kolmanda mänguni. Vajadusel peetakse veel neljas kohtumine 24. märtsil Pärnus, sest meistritiitlit pääseb jahtima kolm omavahelist mängu võitnud meeskond.
Osa 3 - Pärnu VK - Selver/TalTech
Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria teine mäng. Pärnu VK lõpetas Meeste Balti liiga põhiturniiri 4. asetusega, Selver/TalTech 1. asetusega. Seeria kolmas mäng peetakse neljapäeval Tallinnas.
Osa 2 - Bigbank Tartu - Barrus Võru VK
Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria teine mäng. Barrus Võru VK lõpetas Meeste Balti liiga põhiturniiri 2. asetusega, Bigbank Tartu 3. asetusega. Seeria kolmas mäng peetakse kolmapäeval Võrus.
Osa 1 - Barrus Võru VK - Bigbank Tartu
Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria esimene mäng. Barrus Võru VK lõpetas Meeste Balti liiga põhiturniiri 2. asetusega saades sellega poolfinaalseeriaks koduväljaku eelise. Bigbank Tartu sai põhiturniiril kolmanda koha. Seeria teine mäng peetakse laupäeval Tartus, kolmas taas Võrus.