Logo
Vaadatav 29 päeva
Nähtav ainult Eestis.

Minu köök on parim

Võistluse teine voor jätkub Claudeani ja Anthonyga, kes on tagasi köögis, et heastada oma eelmine söögitegemine. Paar tahab näidata, et on meeskond, mida peab kartma.
Austraalia
2023
Osa 8
Võistluse teine voor jätkub Claudeani ja Anthonyga, kes on tagasi köögis, et heastada oma eelmine söögitegemine. Paar tahab näidata, et on meeskond, mida peab kartma.
Osa 7
2. vooru alustavad grillimeistrid Aaron ja Chris. Laua taga istudes saavad kõik tuttavaks lapsepõlvesõprade Amberi ja Meliga ning leedukatest õdede Patricija ja Brigitaga.
Osa 6
Täna õhtul on selle vooru viimane kodurestoran ja me oleme Claudeani ja Anthony kodus. Kas nad suudavad eelneva karmi jutu ja kriitikaga muljet avaldada või on oht, et nad elimineeritakse võistlusest?
Osa 5
Täna õhtul oleme Melbourne'is koos majakaaslaste Nicki ja Christianiga, kes on rääkinud kõrgest mängust ja on kindlad, et suudavad Radha ja Prabha oma kaasaegse Austraalia köögiga edetabeli tipust minema lüüa.
Osa 4
Täna õhtul oleme New South Walesi põhjaosas, kus parimad sõbrannad Coco ja Pearls jätavad oma rivaalitsemise kõrvale ja loodavad pakkuda oma loomingulise menüüga külalistele nii stiili kui ka sisu.
Osa 3
Täna õhtul liigub võistlus Lääne-Sydneysse, kus identsed kaksikõed Radha ja Prabha loodavad kohtunikele Manu Feildelile ja Colin Fassnidge'ile oma traditsiooniliste India pereroogadega muljet avaldada.
Osa 2
Täna õhtul avab Lõuna-Austraalias uksed teine kodurestoran ning ema-poja Sonia ja Marcuse tiim loodab oma tülitsemise unustada, et kohtunikele rammusate pereretseptidega muljet avaldada.
Osa 1
Võistlus algab Lääne-Austraalias Perthis koos sõprade Tommy ja Rachiga. Esimeste söögitegijatena loodavad nad, et nende kodurestoran "The Saucy Spoon" pakub suurepäraseid toite ja toob häid punkte.