Logo
Nähtav ainult Eestis.

Poissmees Austraalia

Richie viib ühe õnneliku tüdruku jetiga sõitma ja grupikohtingul mõõdetakse sobivustestiga sobivust.
Austraalia
Osa 9
Elly ja Matti suhe läheb kuumaks, kui mees ta juba teisele privaatkotingule viib. Tüdrukud saavad teada, et Rachelil on varuplaan juhuks, kui tal Mattiga midagi välja ei tule.
Osa 8
Ajal, mil Matt ja Kristen veedavad mere ääres romantilist päeva, pole lood mõisas sugugi hästi. Sogand otsustab Abbie'st vabaneda ning nende rivaalitsemine saavutab kulminatsiooni kokteilipeol.
Osa 7
Emma kutsutakse lõpuks ometi esimeselt privaatkohtingule. Abbie ja Sogandi rivaalitsemine süveneb kui neidudel palutakse hääletada, kes nende meelest kõige paremini Mattile sobib.
Osa 6
Abbie on ahastuses, et Monique on endiselt mängus ja teeb kõik endast oleneva, et konkurenti tõrjuda. Romantilise privaatkohtinguga juhib Chelsie Matti mõtted eemale kogu sellest kaotsest.
Osa 5
Viimane kokteilipidu on tüdrukud omavahel tülli ajanud. Matt loodab, et usaldusele keskenduv grupiohting võiks asja parandada. Kuid kui see ei toimi, seisab ta silmitsi probleemiga.
Osa 4
Monique soovib oma suhtele Mattitga uue käigu sisse lükata, kui paar läheb Ferrariga kiiremaid ringe tegema. Järgmisel päeval viib Matt mitu tüdrukut fotosessioonile.
Osa 3
Elly vahetab oma kuldse pileti ühe kohtingu vastu Mattiga tema kodulinnas Melbourne'is. Hiljem tekitab üllatuslik pööre kokteilipeol kaose.
Osa 2
Tüdrukud on šokis, kui võistlustulle astub veel kaheksa naist. Roositseremoonial on palju murtud südameid, sest Matt saadab koju kõige rohkem osalejaid kogu saate ajaloos.
Osa 1
31-aastane Matt Agnew on Melbourne’i astrofüüsik, kes otsib ebamaist romantikat. Kas tähed soosivad Matti ja aitavad tal leida igavese armastuse?