Logo
Vaadatav -232 tundi

Keelatud vili

Aysel ei suuda end tagasi hoida ja räägib Enderile, et Cagatay kohtus Feyza pool Halit Caniga. Yildizi suureks üllatuseks jätab Dogan kõigile mulje, justkui tal oleks Yildiziga suhe. Cagatay vannub Doganile ja Yildizile kättemaksu. Tal on nüüd vaid üks eesmärk, mille saavutamiseks on ta valmis kõigeks. Cagatay läheb Feyza ja Atlasiga isadustesti tegema, mis aga ei jää Caneril märkamata. Ömer aitab Cagatayl tagasi ettevõttesse tulla.
Türgi
2021
Osa 372
Dogani kodus on alanud Kumru ja Yildizi vaheline sõda. Asuman on veendunud, et Doganil on Yildizi vastu tunded. Ender aga otsib endale uut koostööpartnerit. Ender ei soovi esialgu Yildizile oma viha välja näidata ja käitub, nagu oleks endiselt tema sõbranna.
Osa 371
Yildizi ja Dogani abiellumine on kõigile osapooltele valus hoop. Ender seda reetmist ei andestada ei kavatse, sest tema hea maine on talle kõige tähtsam. Ta valetab ajakirjanikele, et on leidnud uue kallima. Kumru hea sõbranna Meric saabub välismaalt ja on naisele toeks.
Osa 370
Enderile pole sugugi meeltmööda, kui kuuleb, et Dogan tõttas helikopteriga Yildizit päästma. Cagatay tunnistab Feyzale, miks ta tegelikult Kumruga abiellub ja väärtuslik info satub Enderi kätte. Käes on Cagatay ja Kumru pulmapäev. Enderi pulmakink toob tõe päevavalgele ja Kumru loobub Cagatayga abiellumast, ent kodus ootab naist veelgi suurem šokk.
Osa 369
Ender haub uut plaani, millega Doganile muljet avaldada. Ta usub, et suudab Cagatay ja Kumru pulmad nurjata. Asuman kavatseb aga oma tütre Doganiga kokku viia.
Osa 368
Pettunud Ömer ilmub ootamatult Cagatay ja Kumru ette ja ähvardab neid relvaga. Arzu saab korralduse Ender ja Feyza mõrvata, ent saab hoopis ise surma. Samal ajal tuleb Doganile uudis Sami Önderi surmast. Feyza otsustab koos Atlasega välismaale kolida.
Osa 367
Sami Önder annab Arzule korralduse Enderi ja Feyza tülli ajada. Cagatay lubab Kumrule korraldada enneolematud pulmad. Yildizit häirib, et Kumru tema pojaga koos aega veedab. Arzu on Kumrus pettunud ja tahab ka talle kätte maksta.
Osa 366
Kumru ja Cagatay tegu haavas sügavalt ka Ömerit. Yildizil on raske seekordse reetmisega leppida. Ömer on aga jäljetult kadunud. Dogan viskab Kumru kodust välja. Dogan on Yildizile toeks. Sami Önder teeb Enderile koostööettepaneku, millest naine keeldub.
Osa 365
Yildiz on nüüd kindel, et Ömer ja Kumru abielluvad ning otsustab Cagatayst lahutada. Ender kihutab Feyza ettevõttest minema, kui saab teada, et ta kogub tagaselja infot Dogani suurima vaenlase jaoks. Cagatay ja Yildizi lahutus jõustub, kuid Cagatay jõuab juba Kumruga oma plaani teoks teha. See on Yildizi jaoks ränk hoop.
Osa 364
Kumru ja Cagatay vahel puhkeb uus tüli. Kumru otsustab vihahoos Ömeriga kiiremas korras välismaal abielluda, kuid räägib plaanist Ömerile, sest teab, et nii jõuaks uudis ka Yildizi kõrvu. Ender esitleb end ajakirjanike ees Dogani kallimana.
Osa 363
Ender märkab, et Feyzal on kurjad plaanid. Ta palub Caneril tagamaid uurida. Yildiz tahab paljastada Doganile, et Kumru ja Cagatay suhe endiselt kestab, ent satub ise Cagatay lõksu.