Logo
Vaadatav -6753 tundi

Keelatud vili

Zeynep lepib emaga ära. Erim palub Halitil Enderi juurde kolida, kuniks ta terveks saab. Yildiz läheb meeleheitele, kui Halit temast lahutada tahab ning ta teeb kõik, et abielu päästa. Zeynep ja Alihan tülitsevad Elifi pärast.
Türgi
2019
Osa 338
Asuman kuuleb Cagatayd telefoniga rääkimas ja hoiatab teda, et teab, et tal salasuhe on. Ent Asuman usub, et Cagatay armuke on Feyza. Ta palub Enderilt abi. Ühtlasi rikub Asuman enda teadmata Yildizi plaani ning Yildiz peab nullist tõendeid koguma hakkama. Kumru mõistab, et on Cagataysse kõrvuni armunud. Cagatayst saab ametlikult Halit Cani isa.
Osa 337
Yildiz pingutab kõvasti selle nimel, et Cagatay petmise kohta piisavaid tõendeid koguda. Yildiz hakkab kosmeetikafirmaga koostööd tegema. Kumru läheb endast tõsiselt välja, kui teda süüdistatakse võltsitud luksuskotiga üritusele tulekus. Dogan vihastab Kumru peale, selgitades, et too ei tea, mis elus tegelikult oluline on. Emir laseb Cagatay ja Kumru armupessa salaja kaamerad üles panna. Ender arvab, et Kumrut kiusab mõni ta vaenlane ning pakub talle oma abikätt.
Osa 336
Yildiz otsustab Cagatay ja Kumru salasuhtest Emirile rääkida, et temalt abi paluda. Feyza ja Ömer lähevad sõbralikult lahku. Cagatay palub Feyzal Dogan nende poole võita. Feyza usub, et selleks aitab sillutada teed Arzu. Enderi suureks pettumuseks valitakse Arzu ettevõtte tegevjuhiks. Ender mõistab, et tal tuleb leida viis uuest vaenlasest lahti saamiseks.
Osa 335
Yildizi plaan toimib – Kumru näokreemi esitlusel puhkeb suur skandaal. Ender on Doganiga tekkinud lähedusest elevil, kuid kohtab Dogani kodus naist Arzut, kes esitleb end Dogani abikaasana. Dogan kutsus Arzu ettevõttesse oma paremaks käeks. Arzul on head suhted ka Kumruga. Yildizi peas küpseb juba uus plaan, kuidas Kumrut avalikkuse ees häbistada.
Osa 334
Doganist saab Kuyucu ettevõtte uus osanik. Cagatayle teeb aga muret Dogani ja Enderi lähedus. Asuman palub Caneril ja Emiril välja uurida, mis Yildizil viga on. Yildiz palub Feyzalt vabandust. Ömer näeb tema restorani tulnud Kumrut ja peab teda eriti upsakaks naiseks. Yildiz hakkab Kumru ja Cagatay armusuhtest tõendeid koguma.
Osa 333
Yildiz asub oma kättemaksuplaani täide viima. Kõik tajuvad Yildizi käitumises muutust, aga vaid Dogan kahtleb, kas Yildiz võiks Kumru ja Cagatay armusuhtest teada. Dogan otsustab Kuyucu ettevõttesse investeerida, et Cagatayle selle kaudu kätte maksta.
Osa 332
Cagatay teeb Halit Cani sünnipäevapeol Yildizile suure žesti, mistõttu Yildiz ei näe enam põhjust Cagatays kahelda, ent üks juhus avab tema silmad. Yildiz saab teada, et Cagatay petab teda Kumruga. Ender langeb Cagatay üles seatud lõksu, kuid Ender ei jäta seda asja nii.
Osa 331
Yildiz läheb koos Enderiga Cagatay armupessa, kuid Cagatay on vajalikud ettevaatusabinõud juba tarvitusele võtnud. Ender kahtlustab, et tema palgatud nuhk Engin veab teda ninapidi. Kumru veendub, et Canan reetis teda. Ta näitab Cananile koha kätte. Yildiz muutub emotsionaalseks, kui kuuleb Halit Cani Cagatayd oma isaks kutsumas.
Osa 330
Dogan mõtleb oma tütre kaitsmiseks ja Cagatay hävitamiseks välja plaani, kus on ka Enderil oma osa mängida. Ender aga otsib taga inimest minevikust. Ta lubab Yildizile välja uurida koha, mille telefoninumber talle saadeti.
Osa 329
Kumru kaotab hetkeks valvsuse ja ta sõbranna Canan saab teada tema suure saladuse. Canan tahab Kumrule kätte maksta ning saadab Yildizile sõnumi, kus on kirjas ka Cagatay armupesa telefoninumber. Yildiz on sõnumit saades parasjagu Dogani pool ja Dogan saab ühtlasi teada, kellega ta tütrel salajane suhe on. Enderile ei meeldi sugugi, et Cagatay Feyzale ettevõttes rohkem volitusi andis. Ender saab šokeeriva uudise.