Logo
Vaadatav 30 päeva
Nähtav ainult Eestis.

Tonio ja Julia

Tonio ja Julia jutule tuleb maruvihane isa, kes sai teada, et ta tütar tahab kloostrisse minna. Julia leiab loomulikult, et Luise võib nagu kõik teisedki ise otsustada, mida ta teha tahab. Üllatav on tema jaoks aga see, et ka Tonio ei toeta tütarlapse plaane. Julial pole aga mahti pikalt Tonio käitumise üle mõtiskleda, kuna tema meeli köidab üha enam ja enam Felix.
Saksamaa
2018
Osa 9 - Taevas on nii lähedal
Tonio ja Julia jutule tuleb maruvihane isa, kes sai teada, et ta tütar tahab kloostrisse minna. Julia leiab loomulikult, et Luise võib nagu kõik teisedki ise otsustada, mida ta teha tahab. Üllatav on tema jaoks aga see, et ka Tonio ei toeta tütarlapse plaane. Julial pole aga mahti pikalt Tonio käitumise üle mõtiskleda, kuna tema meeli köidab üha enam ja enam Felix.
Osa 8 - Ideaalne mees
Julia satub raskesse olukorda, kui tema juurde tuleb nõu küsima Hanna Stegmeyer. Hanna on mõlkinud autot ja kardab sellest oma abikaasale rääkida. Abikaasa on aga Julia kallima Felixi otsene ülemus, nagu Julia viimasel hetkel taipab. See lugu ajab Julia ja Felixi tülli ning Julia otsib Toniolt mõistmist. Tonio leiabki viisi Hanna aitamiseks. Enda hingevaevale lahendust otsides läheb ta külla maise armastuse nimel preestrikutsest loobunud Gottfied Semmerile.
Osa 7 - Mammapoeg
Tonio ja Julia hoiavad taas distantsi, kuid Tanja Clemens vajab nende mõlema abi, nimelt kolib ta 28-aastane poeg koju tagasi ega taha sugugi omaette elada ja ise hakkama saada. Tonio hangib Tanja pojale töökoha, Julia püüab Tanjat nõustada ja jõustada. Samal ajal kurvastab Toniot Julia ja Felixi romaan ja ta hakkab kahtlema oma tees preestri ja jumalasulasena.
Osa 6 - Võlad ja nende lunastamine
Toniole tehakse ootamatult ahvatlev tööpakkumine Münchenist. Ta ei suuda kuidagi otsustada, mida teha. Julia ei tea midagi Tonio kõhklustest ja tegeleb pühendunult Heike Sageri probleemidega. Vabal ajal saab ta üha tihedamini kokku Felixiga. Tema vanemate kõrvus helisevad juba pulmakellad.
Osa 5 - Uus elu
Hingekarjase Tonio ja terapeut Julia koostöö sujub aina paremini, kuni nende juurde jõuavad Kati ja Yunus Amin. Täpsemalt tuleb Yunus Julialt nõu küsima. Tonio keskendub nende 12-aastasele pojale. Julia asub uurima Kati õnnetuse tagamaid, see viib ta kokku kunagise sõbra Felixiga ja soojad tunded löövad uuesti lõkkele.
Osa 4 - Kui üks läheb
Tonio ja Julia töötavad jälle käsikäes ja moodustavad kena paari, vähemalt tööalaselt. Anna ja Sebastian Bittlid on neile korralikuks väljakutseks, kuna need kaks noort on otsustanud lahutada. Tonio jaoks on abielu püha sakrament, tema jaoks pole lahutus mõeldavgi, Julia aga kuulab noorpaari ilma eelarvamusteta.
Osa 3 - Süütunne
Tonio ja Julia hoiavad distantsi, kuid satuvad siis mõlemad õnnetuse tunnistajateks. 18-aastane Ben Massinger on teinud purjus peaga avarii. Tonio ja Julia annavad kohapeal esmaabi. Julia peab lohutama Beni sõbratari, kes tunneb end kohutavalt süüdi.
Osa 2 - Kaks pole veel paar
Kui Laura Mosny tuleb oma tütre ristimise kuupäeva tühistama, tunneb Julia, et see noor naine on raskes olukorras. Peagi ta kuulebki, et Laural on lapse isaga probleeme ning keskendub nii agaralt nende lahendamisele, et tal pole aegagi tunda kurvastust enda suhete purunemise pärast. Ootamatult saabub Berlinist Julia kallim Paul, kes kinnitab, et lahutab kohe naisest ja abiellub Juliaga. Tonio püüab Juliale mõistust pähe panna.
Osa 1 - Põgenemine pole lahendus
Julia aimab, et Hermann Lechner on vägivaldne ja võib oma poegadega isegi käsipidi kokku minna. Tonio seda ei usu ja otsustab minna asja uurima. Tema talus viibimise ajal toimub äge tüli ja Tonio saab aru, et Julial oli õigus. Veel enamgi – ta taipab, et koos Juliaga saab ta teha koguduses tõeliselt head tööd. Julia vanemaid rõõmustab tütre tagasitulek, ainult Julia vend tunneb kadedust.