Logo
Vaadatav -106 tundi

SEAL Team

Jason ja SEAL-i meeskond saadetakse nurjama tuumarelvade müüki, kuid missioon hakkab viltu kiskuma, kui nad peavad ette võtma ohtliku tagasitee baasi tuumarelvadega, millel on kinnitamata kütusevardad. Ray on õlavigastuse tõttu kõrvale jäänud ning Jason ja Alana on šokeeritud nende laste reaktsioonist nende taasühinemisele.
USA
2017
Osa 14 - See, mis näib
Bravo meeskond on salajasel missioonil, et koos Kongo armeega tabada mässuliste relvastatud rühmituse juht. Jason vaidleb Emmaga kolledži üle ning Sonny ja Davis teevad oma tuleviku osas tähtsa otsuse.
Osa 13 - Aeg särada
Bravo meeskond töötab meeleheitlikult, et päästa eluohtlikust olukorrast Sonny, kes Põhja-Korea ranniku lähedal salajasel missioonil allveelaeva torpeedotorusse lõksu jääb.
Osa 12 - Nähtamatud asjad
Bravo meeskond sõidab Türki päästma noort ameeriklannat, kes on vabatahtlikult abiellunud ISIS-e juhiga.
Osa 11 - Tagurpidi kõrgetel kontsadel
Bravo meeskond teeb koostööd Briti erilennuteenistusega, et päästa terroristide poolt pantvangi võetud kaaperdatud lennuki reisijad.
Osa 10 - Vangi dilemma
Jaht Andres Dozale lõpeb, kui SEAL-i meeskond teeb veel viimase jõupingutuse, et leida ja tabada Mehhiko ühe võimsaima ja ohtlikuma narkokartelli juht.
Osa 9 - Santa Muerte
Varitsusele sattudes hakkab SEAL-i meeskond kahtlustama, et keegi seestpoolt lekitab teavet kartellile.
Osa 8 - Parallaks
Jason ja Mandy lähevad salaja puhkusel viibiva paarina Mexico City peenesse ööklubisse, et saada jälile ühele Andres Doza kartelliliikmele.
Osa 7 - Eravestlused
Bravo meeskond otsib vihjeid, mis viiks nad Mehhiko ühe võimsaima ja ohtlikuma narkokartelli juhi Andres Dozani.
Osa 6 - Hoia seda, mis sul on
Bravo meeskond teeb koostööd Mehhiko merejalaväega, jahtides Mehhiko ühe võimsaima ja ohtlikuma narkokartelli juhte.
Osa 5 - Ütle uuesti
Mumbais pantvangis olnud Ameerika üliõpilaste päästeoperatsiooni ajal, saavad Bravo meeskonna liikmed eluohtlikke vigastusi.
Osa 4 - Kõik mis loeb
Bravo meeskond on Mumbais päästmas USA välisteenistuse ohvitseri, keda radikaalid pantvangis hoiavad. Jason hindab ümber oma kasvatusstiili ja leiab viisi oma lastega kontakti saamiseks.
Osa 3 - Halvimad tingimused
Pärast traagilisi rünnakuid seisab Jason silmitsi raske otsusega, mis puudutab tema tulevikku koos Bravoga.
Osa 2 - Ära iial ütle sure
Jason ja Bravo meeskond reisivad Saudi Araabiasse, kus äärmuslased on enda kätte haaranud maa-aluse veehoidla ja ähvardavad veevarustussüsteemi siberi katku lasta. Ray kaalub teise meeskonnaga liitumist.
Osa 1 - Relvad maha
Jason ja Bravo meeskond suunduvad Guinea lahte, et päästa ameeriklastest pantvangid naftaplatvormi üle võtnud relvastatud rühmituse käest.