Logo
Vaadatav 29 päeva
Nähtav ainult Eestis.

Vaba miljonär

Kurt ja Steven avaldavad kumbki oma eelistuse ja jätavad teiste neidudega hüvasti. Siis tehakse teatavaks, kumb neist on miljonär ning selgub, kas armastus on kaalukam kui pangakontod.
USA
2022
Osa 10 - Kohtingud, otsused ja summa avaldamine
Kurt ja Steven avaldavad kumbki oma eelistuse ja jätavad teiste neidudega hüvasti. Siis tehakse teatavaks, kumb neist on miljonär ning selgub, kas armastus on kaalukam kui pangakontod.
Osa 9 - Sina oled minule loodud Joe
Joed viivad kuus finalisti kohtingutele, lootuses, et see hõlbustab tähtsa otsuse tegemist; lahkuminekud ja ootamatud väljalangemised muudavad nii neiud kui ka Joed emotsionaalseks.
Osa 8 - Kohtumine Joede peredega
Charlotte'i ja Gallatini saabovad erilised külalised - kuus finalisti! Nüüd, mil mehed on neidude perekondadega tutvunud, on neidudel omakorda võimalus kohtuda Kurti ja Steveni lähedastega ja saada meeste kohta rohkem teada.
Osa 7 - Te tütred on mitmendal ringil
Neidude perekonnad saabuvad üllatusvisiidile ja tutvuvad mõlema "Joega"; lisaks selgub ühe neiu eraldi üllatus.
Osa 6 - Valmis, kohtadele, JOE!
Kurt ja Steven osalevad teatevõistlusel; mehed õpivad neidusid paremini tundma.
Osa 5 - Taevalik basseinipidu
Mõnel valitud õnnelikul avaneb võimalus võrratus veiniistanduses koos Joedega aega veeta, kuid peole saabub ootamatu külaline ja hala on taevani.
Osa 4 - Lõkketuli, kaisutused ja veel draamat
Naised veedavad Kurti ja Steveniga lõkketule ääres mõnusalt aega, kuni armukadedus olemist varjutama hakkab.
Osa 3 - Filmiõhtu draama
Daamid palutakse filmiõhtule, kus valgusvihk ootamatult nende peale pöördub. Mehi räsivad emotsioonid ja tekib kahtlus nende ajendite suhtes.
Osa 2 - Tunnista üles, oled kullakaevaja!
Kui naised asuvad sõna otseses mõttes kulda kaevama, kisuvad asjad inetuks. Kullakaevamisvõistluse võitjad saavad preemiaks ihaldatud neljasilmahetki Steveni ja Kurtiga.
Osa 1 - Kaks Joed on parem kui üks
Algab kahe vallalise mehe armastuse otsingute teekond. Neist üks on miljonär, teine aga mitte - nende armastust püüdvad naised ei tea aga, kumb on kumb.