Logo
Vaadatav 2 päeva
Nähtav ainult Eestis.

FBI: International

Kui Prahas tapetakse ebaseadusliku, täiskasvanutele mõeldud saidi ameeriklasest asutaja, jahib meeskond saidi jooksus olevat kaasasutajat.
USA
2021
Osa 13 - Maod
Tiim otsib karistuse hirmus Albaaniasse põgenenud Ameerika abielupaari, kes pettis USA valitsuse COVIDi abifondidest välja miljoneid dollareid.
Osa 12 - 1,1 miljonit jälgijat
Tiim jälitab kurikuulsat Ameerika tehnoloogiamagnaati, keda süüdistatakse Frankfurdis toimunud mõrvas. Seda tehes satuvad nad silmitsi kohalike meeleavaldajatega, keda kuri geenius sotsiaalmeedias vandenõuteooriatega õhutanud on.
Osa 11 - Närimislelu
NYPD politseinik peetakse Transnistrias kinni, süüdistatuna kallaletungis ning FBI eritiim hakkab uurima tema väiteid seksikaubitsejate ringi infiltreerumise kohta.
Osa 10 - Päikesele lähedal
Kellett ja tiim kutsutakse Põhja-Iirimaale, sest üks Kelleti informaatoritest, kes on seotud röövi ja mõrvaga, palub abi oma nime puhastamisel.
Osa 9 - Ühte tüüpi hullumeelne
Meeskond lendab Bulgaariasse, kus terroristid on vallutanud kontserdisaali, mis on täis rahvusvahelisi üliõpilasesinejaid ja nende perekondi, ning hoiavad nad pantvangis.
Osa 8 - Rahva hääl
Meeskond kutsutakse Budapesti muusikafestivalile, kus toimus pommiplahvatus ja hukkus mitu ameeriklast. Vo’d puudutab õnnetus eriti lähedalt.
Osa 7 - Soov saavutada võimatut
Kui Prahas tapetakse ebaseadusliku, täiskasvanutele mõeldud saidi ameeriklasest asutaja, jahib meeskond saidi jooksus olevat kaasasutajat.
Osa 6 - Talle teada saladused
Meeskond uurib USA luurebüroo tuumarelva leviku alaste kõneluste läbirääkija ootamatut kadumist, kui tema Pariisi korter on vereloike täis ja läbirääkijat ei suudeta kusagilt leida.