Logo

Võsaga Vietnamis

Iga pidu saab kord läbi, nii ka seiklus Vietnamis! Tublid reisisellid võtavad Ho Chi Minh Cityst veel viimast, külastavad legendaarset fake marketit ja lõpuks jõuavad tagasi kodumaale!
Eesti
2024
Osa 10 - Viimane!
Iga pidu saab kord läbi, nii ka seiklus Vietnamis! Tublid reisisellid võtavad Ho Chi Minh Cityst veel viimast, külastavad legendaarset fake marketit ja lõpuks jõuavad tagasi kodumaale!
Osa 9
Reisiseikluse seekordses osas sõidavad saatejuhid Mekong Deltale. Külastatakse mitut erinevat saart, proovitakse maoveini ning satutakse ühele omapärasele peole.
Osa 8
Reisiseikluse 8. osas külastavad Peeter, Sander ning Jaan DaNangis asuvat maailmaimet. Hiljem aga kruiisivad reisisellid mopeedidega mööda linna ja valmistuvad Ho Chi Minhi minemiseks.
Osa 7
Reisiseltskond on jõudnud DaNangi - Vietnami kuurortlinna. Seekord võetakse ette külastus templisse, mis kulmineerub omapärase üllatusega. Lisaks õpetame kuidas lihtsa trikiga säästa palju raha!
Osa 6
Ees ootab 16 tundi pikk sõit öörongiga. Tegemist on tõelise ellujäämiskursusega, sest rinda tuleb pista üleolevate kupeetöötajate ning voodis siblavate prussakatega. Tagatipuks satub reisiseltskond väljapressimise ohvriks.
Osa 5
Reisisellid jõuavad riisipõldude vahelt tagasi pealinna, et hotellist oma asjad haarata. Peatumispaigas ootab neid aga ees ebameeldiv üllatus - broneering süsteemist on kustutatud ja kõik isiklikud esemed on numbritoas kinni. Lisaks jõuavad Võsa ja kamraadid ühte omapärasesse restorani.
Osa 4
Seiklus jätkub Põhja-Vietnamis. Peeter Võsa koos Sander Valge ning Jaan Roosega võtavad sel korral ette seikluse kohalike ravitsejate juurde. Proovitakse 70 kraadilist teevanni ning hiljem väisame lihaturgu.
Osa 3
Sel korral sõidavad reisisellid Põhja-Vietnamisse. Täpsemalt Sapasse! Peeter Võsa ja tema noored kamraadid Sander Valge ning Jaan Roose seiklevad sel korral koos kohalike elanikega. Lisaks ootab ees töötamine riisipõllul ja loomulikult avaneb võimalus heita pilk Vietnami majapidamisse.
Osa 2
Jätkub reisiseiklus Võsaga Vietnamis. Palavuses vaevlevad reisisellid teevad ülevaate kõige levinumatest petuskeemidest. Lisaks külastab seltsimees Võsa tänavajuuksurit, kes saatejuhile moodsa juukselõikusega uue väljanägemise annab.
Osa 1 - UUS!
Kolm sõpra - telelegend Peeter Võsa ja tema noored kamraadid Sander Valge ning Jaan Roose sõidavad kõik koos eksootikast puhevil Vietnamisse. Kuidas käib igapäevaelu selles kommunistlikus riigis tänasel päeval? Seiklejatest sõpru ootab järgneva 10 nädala jooksul ees tõeline ekspeditsioon Kagu-Aasia südames - kohtumine pikanäpumeeste ja prussakatega öörongis, töötamine riisipõllul, rännak ravitsejate juurde mägedesse ja palju seiklust 6000 läbitud kilomeetri jooksul!