Logo
Nähtav ainult Eestis.

Kodud rahaks

Keili ja Merlin võtavad ette pikema reisi, sest värskendust ootab korter asub Otepääl. Kinnisvaraportaalides talvepealinna üürikortereid ei leidugi, mis tähendab et võimalus kodu rahaks teha on veelgi põnevam. Korteriomanik Ragne on esmapilgul tagasihoidlik, kuid tuleb välja, et tegemist on tõeliselt andeka remondinaisega, kes ei jäta ühtki detaili kahe silma vahele.
Eesti
2023
Osa 4
Saatejuht Keili Sükijainen võtab kaasa uue sisekujundusentusiasti Kirke Talu, et aidata kodu rahaks teha peagi kolme lapse vanemateks saavatel Karinil ja Ragnaril. Kunagi esimeseks oma koduks ostetud pisike pesa Kalamajas ootab, et saada hubaseks unistuste üürikorteriks, näiteks äsja kooselu alustavale paarile. Väga hea asukohaga kodul on hulgaliselt potentsiaali, mis alles ootab välja toomist. Ikka selleks, et korralikult rahaks tehtud korteri üüritulu saaks aidata perekonnal oma järgmisi unistusi täita.
Osa 3
Kodu saab seekord rahaks teha korteris, mille sarnast ei ole saate ajaloos veel nähtud. Korteriomanik Elerini vinge loft ootab uut põlvkonda noori ja edukaid üürnikke, kes kodu erilisust hinnata oskaks. Sisekujundusentusiast Merlin Miido on teistmoodi korterit kujundama hakates nii põnevil, et ideede lend võtab hoopis huvitavad pöörded. Lagi plaanitakse värvida seinaga sama värvi ja ise valmis ehitada puu.
Osa 2
Oma "Kodud rahaks" debüüdi teeb uus sisekujundusentusiast Liis Reisner, kelle saatejuht Keili Sükijainen on seekord kaasa kutsunud Pärnusse. Korteriomanik Maija-Liisa on põline pärnakas, kelle endine uusi algusi pakkunud kodu on juba aasta aega tühjalt seisnud. Üüriturul on see meeletult pikk aeg ja kaotatud raha, mille tagasi teenimiseks tuleb see kodu väga leidlikult rahaks teha.
Osa 1 - Uus hooaeg!
"Kodud rahaks" kolmanda hooaja esimeses osas lähevad saatejuht Keili Sükijainen ja sisekujundusentusiast Merlin Miido appi Liivikale, kes tahab enne pikale reisile minekut uue ilme anda kodule, kus pärast vanaema lahkumist on aeg mõneski nurgas seisma jäänud. See aga noori üürnikke sisse kolima ei meelita. Uus-Meremaa kaunis loodus kutsub ja iga potentsiaalne lisaeuro on arvel, et elu teises riigis lihtsamalt sujuda saaks, nii et see kodu tuleb igal juhul parimal võimalikul moel rahaks teha.
Osa 10
Tänases saates üllatab Keili koos koduomanikega Merlinit suuremalt kui ta oleks osanud uneski näha. Töö tuleb ratastoolis sisustusentusiastile otse koduhoovi ja hämmastus on suur, sest kevadele on plaanis punkt panna terve väikese maja uuendamisega.
Osa 9
Kui Pärnu valmistub suveks, siis Keili ja Merlin lähevad 1000 euro ning kavalate nippidega appi Stellale ja Stenile, kes alles hiljuti ostsid majaosa, millega käib kaasas ka nukras seisus suvetuba. Et Merlin on seekord ratastoolis ja ise kuidagi garaažipealsesse tuppa ronida ei saa, on ta leidnud enda lisajõuks särtsaka disaineri Käthriin Lilpi, kellega koos toakest turistimagnetiks vormima hakatakse.
Osa 8
Tartus ootab Keili ja Merlini abi väike korter väga heade mõtete linnale iseloomulikus majas. Korteriomanik Evi on aastate jooksul siin ise hoolega remonti teinud, ikka väikeste etappide kaupa ja täpselt nii palju kui hädavajalik. Armastus lillemustri ja tapeedi vastu on silmapaistev, kuid potentsiaalikas palksein annab lootust, et kaks nädalat ja 1000 eurot hiljem saab korterist tänapäevane, kuid rustikaalse hõnguga hubane kodu unistavale tudengile.
Osa 7
Saatejuht Keili Sükijainen ja sisustusentusiast Merlin Miido tõttavad Tallinnas Sikupilli asumis appi korteriomanik Kadrile, kes unistab oma kodu välja üürimisest, sest tahab saada tõuke enesearenduseks. Korter on saanud korduvalt remonti tunda ja juba päris heas korras. See annab võimaluse katsetada eriti julgeid lahendusi, et valmiks kodu, mis iga lühiajalise peatuja pilku hetkega püüaks.
Osa 6
Legendaarse Mustamäe korterite seas peitub üks tõeline teemant, mille lihvimise ülesande Keili ja Merlin korteriomanik Kailile annavad. Merlini ideed on seekord nii suurejoonelised, et panevad korteriomanikku nii mõnelgi korral tõsiselt kahtlema. Samas inspireerivad need teda ennastki ette võtma veel projekte, mis lõpptulemuse täiesti erakordseks muudavad.
Osa 5
Keili ja Merlin võtavad ette pikema reisi, sest värskendust ootab korter asub Otepääl. Kinnisvaraportaalides talvepealinna üürikortereid ei leidugi, mis tähendab et võimalus kodu rahaks teha on veelgi põnevam. Korteriomanik Ragne on esmapilgul tagasihoidlik, kuid tuleb välja, et tegemist on tõeliselt andeka remondinaisega, kes ei jäta ühtki detaili kahe silma vahele.
Osa 4
Keili ja Merlin tõttavad appi õdedele, kelle korter on jäänud pidama aega, mil maja alles ehitati. Hunnitu vaatega väike kodu on majutanud korraga isegi kolme naist, kuid selleks, et end peeglist pealaest jalatallani näha, tuleb endiselt ronida jalgadega WC potile. Õed on veendunud, et nende emale kuuluval üürikorteril on potentsiaali ning selle realiseerimiseks panevad tööle kogu suure pere.
Osa 3
Keili Sükijainen ja Merlin Miido lähevad Pärnusse appi Silverile, kes tahab uue ilme anda oma isa üürikorterile. Põnevaks teeb kogu projekti aga fakt, et isa jaoks saab tulemus olema tõeline üllatus. Korteris on aeg justkui seisma jäänud ja kohati isegi mõned aastakümned tagasi liikunud. Kuid Merlinil on juba mõtteis kavalad nipid, kuidas teha kodust suvepealinna vääriline romantilise hõnguga pesa.
Osa 2
Sakus kohtuvad sisustusentusiast Merlin Miido ja saatejuht Keili Sükijainen lõbusa abielupaari Virko ja Hannaga, kellele kuuluva korteri stiiliks on aastate jooksul saanud "mis parajasti saadaval oli". Peremehe alati uljad ideed kipuvad ehk ajale jalgu jääma, kuid 1000 euro ja Merlini kavalate nippidega peab sellest korterist saama tõeline Saku pärl.
Osa 1
Tänases saates oleme Tallinna külje all Peetris, kus sisustusväljakutse võtab vastu praktilisi lahendusi kõrgelt hindav korteriomanik Madis. Kui mees ise on valinud sisekujunduselemendiks pappkastile asetatud lõikelaua, on ilmselge, et saatejuht Keili Sükijaineni ja sisekujundusentusiast Merlin Miido head nõu on juba väga vaja.
Osa 4
Energilise ja nipirohke sisustussaade jõuab appi Pärnusse. Korteriomanik Kristi ei ole oma lemmiklinnas kunagi päriselt elanud, kuid tema sealne väike korter on külaliste jaoks alati valmis. Selle kodu rahaks tegemisest saab sisustusentusiast Merlini jaoks ootamatult keeruline väljakutse – kuidas luua tõeliselt soodne ja jalustrabav muutus kodus, mis on juba niigi üpris kena? Käiku tuleb panna need kõige kavalamad nipid, et kõike näinud kinnisvaraeksperti veenda ja korteri üürihinnale korralik lisa välja teenida.
Osa 3
Energilise ja nipirohke sisustussaate tänases osas oleme Viljandis. Korteriomanik Ketlin on isegi pidanud plaani oma armsat üürikodu värskendada, kuid Keili ja Merlini tulek lööb plaanid igas mõttes pea peale. Häid ideid ja tegemist on äkitselt nii palju, et ülesanne tundub isegi võimatuna. Lõpptulemus on aga iga töötundi kuhjaga väärt.
Osa 2
Energilise ja nipirohke sisustussaate seekordses osas minnakse appi korteriomanik Nelele. Potentsiaaliga kodu Tallinna kesklinnas ostis Nele just seetõttu, et ümbrus vaikses kõrvaltänavas meenutas väikest oaasi linnakärast eemal. Korter ise vajab aga hubaseks üürikoduks saamiseks hädasti tõelist sisekujunduse imet, sest hämara valgusega 1-toalises pole esmapilgul võimalik isegi aru saada, mis värvi seinad täpselt on. Eelarve muutusteks on 1000 eurot.
Osa 1
Energilise ja nipirohke sisustussaate seekordses osas paneb 16-ruutmeetrine minikorter proovile nii korteri omaniku – kinnisvarafänn Ornella – kui sisekujundusentusiast Merlini. 1000-eurose eelarvega tuleb haiglalikult valgest karbist välja võluda hubane kodu, mis lausa kutsuks tulevasi üürnikke korteri eest senisest kõrgemat hinda maksma.