Logo
Vaadatav -22 tundi

Aedniku aabits

Marjapõõsaste õige lõikamise võtted. Sügise viimased õitsejad - aedfloksid.
Eesti
2014
Osa 87
Hooaja viimane! Vahtrate sügisene lõõm. Kuidas planeerida aed nii targalt, et see oleks väärt nautimist aastaringselt?
Osa 86
Tänases saates tutvume puuseente hingeeluga. Mida aiapidajad nendest põnevatest organismidest teada võiksid? Saatejuht on aiandusentusiast Ingrid Sembach-Hõbemägi
Osa 85
Tänases saates võtame vaatluse alla kikkapuude võluva, kuid mürgise maailma. Jätkame sügisese aia ettevalmistustöid talveks. Saatejuht on Ingrid Sembach-Hõbemägi.
Osa 84
Aia viimased õitsejad - hortensiad. Mida teha sügisel lehtedega? Saatejuht on Ingrid Sembach-Hõbemägi
Osa 83
Tänases saates uudistame pihlakate põnevat maailma. Valmistame suvelilli talvitumiseks. Saatejuht on Ingrid Sembach-Hõbemägi
Osa 82
Mida teha sügisel aiajäätmetega? Teravili aias? Miks mitte!
Osa 81
Tšillide tulistes toonides maailm. Ideid sügisestesse aiavaasidesse. Saatejuht on Ingrid Sembach-Hõbemägi
Osa 80
Tomatite tuhat nägu. Nutikas planeering muudab väikese aia suuremaks. Saatejuht on Ingrid Sembach-Hõbemägi.
Osa 79
Näpunäited, kuidas vabaneda tüütust kännust 15 minutiga. Tänase saate aiakülastus viib meid Lõuna-Eestisse, kus lokkamas hilissuvine õiteilu.
Osa 78
Tänases saates tuleb juttu vihmausside kasulikkusest aias. Samuti toome teieni noppeid tänavuselt Tallinna Lillefestivalilt. Saatejuht on Ingrid Sembach-Hõbemägi.
Osa 77
Mida teha, et rõdule ja terrassile istutatud taimed ka talvel vastu peaksid? Külastame vimkadega aeda, mille igal osal on tähendus. Saatejuht on Ingrid Sembach-Hõbemägi.
Osa 76
Ettevalmistused, nõuanded ja vihjed asjatundjatelt sügiseseks istutushooajaks. Kuidas luua tervendavat aeda?
Osa 75
Kas ja kuidas on Eestis avamaal võimalik kaktuseid kasvatada? Mida peab silmas pidama ja millele tähelepanu pöörama, kui valite oksapurustit?
Osa 74
Tänases saates näeme, milliste taimedega on tegu pargirooside näol - õierikkad, vastupidavad ja vähenõudlikud suvised õitsejad. Lisaks vaatame, kuidas vähendada kastmisvaeva terrassidel ja rõdudel.
Osa 73
Tänases saates annab nõu professionaalne fotograaf, kuidas taimed poseerima panna. Imetleme õiteilu kesksuvises talustiilis aias.
Osa 72
Saade kõikidele rohenäppudele ja aiailunautlejatele! Saatejuht Ingrid Sembach-Hõbemägi
Osa 71
Saade kõikidele rohenäppudele ja aiailunautlejatele. Lõhnataimed aias - miks nad lõhnavad ja milleks neid kasutada? Jagame nippe mutivastaseks võitluseks. Saatejuht on Ingrid Sembach-Hõbemägi
Osa 70
Saade kõikidele rohenäppudele ja aiailunautlejatele. Kuidas tulla toime aiakahjuritega, kui suurem osa taimekaitsevahendeid on müügist ära korjatud? Külastame armastusega rajatud aeda Pärnumaal.
Osa 69
Mis kasvaks okaspuude all? Millised on uued püsililled, mis naabrigi kadedaks teevad?
Osa 68
Saade kõigile rohenäppudele ja aiailunautlejatele! Kuidas näeb välja võimas rododendroniaed männimetsa all. Sirelite aeg on täies hoos!
Osa 67
Tuntud ilutaim Hosta söögiks!? Täna valmistame roogi enamlevinud aiataimedest. Räägime ka sellest, kuidas saab parandada mulda?
Osa 66
Tänases saates anname nõu kuidas aias võimalikult säästlikult majandada ehk mida kujutab endast permakultuur? Milline on viljapuude õige istutussügavus? Saatejuht Ingrid Sembach-Hõbemägi.
Osa 65
Tänases saates jagab rooside istutamiseks kogemusi ja nippe Rein Joost. Samuti räägime viljapuudest. Mida peaks teadma ja arvesse võtma viljapuude ostmisel?
Osa 64
Kirgaslillest koerahambani - tutvustame vähemtuntud kevadisi sibullilli. Kuidas istutada tõeliselt suuri puid?
Osa 63
Naat põske ehk umbrohuga kevadise vitamiinipuuduse vastu. Mida istutada aeda, et see ka sügisest kevadeni silma rõõmustaks. Saatejuht Ingrid Sembach-Hõbemägi
Osa 62
Räägime puude-põõsaste kevadlõikuse põhitõdedest: mida ja millal, keda ja kust lõigata? Õige riist õigeks otstarbeks: kuidas lõigata nii, et käed ja taimed võimalikult vähe kannataksid? Saatejuht on Ingrid Sembach-Hõbemägi