Logo
Vaadatav 17 päeva
Nähtav ainult Eestis.

Poissmees Austraalia

Tüdrukud on šokis, kui võistlustulle astub veel kaheksa naist. Roositseremoonial on palju murtud südameid, sest Matt saadab koju kõige rohkem osalejaid kogu saate ajaloos.
Austraalia
2018
Osa 9
Elly ja Matti suhe läheb kuumaks, kui mees ta juba teisele privaatkotingule viib. Tüdrukud saavad teada, et Rachelil on varuplaan juhuks, kui tal Mattiga midagi välja ei tule.
Osa 8
Ajal, mil Matt ja Kristen veedavad mere ääres romantilist päeva, pole lood mõisas sugugi hästi. Sogand otsustab Abbie'st vabaneda ning nende rivaalitsemine saavutab kulminatsiooni kokteilipeol.
Osa 7
Emma kutsutakse lõpuks ometi esimeselt privaatkohtingule. Abbie ja Sogandi rivaalitsemine süveneb kui neidudel palutakse hääletada, kes nende meelest kõige paremini Mattile sobib.
Osa 6
Abbie on ahastuses, et Monique on endiselt mängus ja teeb kõik endast oleneva, et konkurenti tõrjuda. Romantilise privaatkohtinguga juhib Chelsie Matti mõtted eemale kogu sellest kaotsest.
Osa 5
Viimane kokteilipidu on tüdrukud omavahel tülli ajanud. Matt loodab, et usaldusele keskenduv grupiohting võiks asja parandada. Kuid kui see ei toimi, seisab ta silmitsi probleemiga.
Osa 4
Monique soovib oma suhtele Mattitga uue käigu sisse lükata, kui paar läheb Ferrariga kiiremaid ringe tegema. Järgmisel päeval viib Matt mitu tüdrukut fotosessioonile.
Osa 3
Elly vahetab oma kuldse pileti ühe kohtingu vastu Mattiga tema kodulinnas Melbourne'is. Hiljem tekitab üllatuslik pööre kokteilipeol kaose.
Osa 2
Tüdrukud on šokis, kui võistlustulle astub veel kaheksa naist. Roositseremoonial on palju murtud südameid, sest Matt saadab koju kõige rohkem osalejaid kogu saate ajaloos.
Osa 1
31-aastane Matt Agnew on Melbourne’i astrofüüsik, kes otsib ebamaist romantikat. Kas tähed soosivad Matti ja aitavad tal leida igavese armastuse?